Reactie van Rene

Wat is je naam ?
Rene
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103?
eind 1986 ongeveer
Hoe oud was je toen?
24
Waar woonde je toen?
Nieuwegein / Hilversum
Heb je ook bij andere radiostations gewerkt, zo ja welke?
Ooit begonnen met de babyfoon en een koffergrammofoon. Kon ik lekker de straat uit..... Daarna diverse kleine piraatjes. Soundwave Nieuwegein (m'n eerste grote station begin 80-er jaren), 1 uur Decibel Amsterdam (gastoptreden), Antigoon Antwerpen (zeg maar de Roulette van Antwerpen), Roulette, Atlantic Hilversum, Gambling Nijkerk, en nog wat lokale omroepen.
Wat betekende Roulette voor je?
In het begin een heerlijke ongeorganiseerde bende. Er waren te weinig medewerkers, dus soms zat je wel eens heeel wat uurtjes achtereen. Of een hele nacht. Super gezellige boel.
Wat vind je van het radioniveau van nu?
Ik mis het 'doe het zelf werk'. En dan met name als je ziet waar iedereen tegenwoordig mee werkt, dan deden wij het vroeger nog niet zo slecht.
Beschrijf eens je ervaringen als medewerker.
Welke? Dat ik eens twee uur lang met de draadjes van het mengpaneel in m'n handen heb gezeten omdat anders de hele boel uit viel. Of in die witte ouwe kever van Harry de Wilde de polder in om te kijken waarom de zender steeds uitviel. Er is zoveel. Jammer genoeg heb ik niet alle jaren mee kunnen maken. Temeer daar later het station veel professioneler werd.
Wil je verder nog iets kwijt?
-

<< Terug naar overzicht

Vond het altijd wonderlijk dat deze zenders vaak goed binnen kwamen in Zwolle.

Keizerstad zelfs regelmatig op de auto radio in het centrum van Zwolle te horen.

– Jeroen Wolfkamp (luisteraar)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net