Gastenboek

Van  
Email  
Onderwerp  

 
Captcha
 

1 2 3 4 5  ... 
Laatste adem - Van: Harry Luiten aka Harry van 't Hof (woensdag 3 januari 2024)

Om de tijdlijn een beetje compleet te houden vind ik dat hier minimaal digitaal vastgelegd dient te worden dat Jeffrey Willems (Frank van de Berg) op 19 maart 2022 Bergafwaarts is gegaan. Bij deze en waarvan akte amateur. Let the force be with him.
Feest - Van: Dirk (woensdag 30 maart 2022)

Fijne nostalgie. Even terug denken aan toen. Bedankt
jingles - Van: bert (zondag 19 december 2021)

Jammer dat er bij de te downloaden jingles geen omschrijving staat, nu moet je ze eerst allemaal afluisteren en er zelf een omschrijving aan geven.
Nostalgie - Van: Gijs (vrijdag 20 augustus 2021)

Zojuist hoorde ik Martika met Toy soldiers op mijn eigen stream. Als ik die plaat hoor, denk ik terug aan 1988, het moment dat ik Roulette 103 kon ontvangen op een draadje in de omgeving van Rotterdam. Deze plaat werd toen gedraaid.

Moest weer even op deze site kijken en luisteren naar de Roulette jingles.......ik geloof dat ik een ouwe zak aan het worden ben.

Pure nostalgie....
Wat een feestje.... - Van: Fred van de Pol (Saarloos) (vrijdag 20 september 2019)

Vandaag per ongeluk zicht gekregen op deze website. Wat een feestje om weer eens terug te gaan naar een prachtig deel van mijn leven. Begonnen bij Digitaal Hit FM en meegegaan naar Roulette 103. Boven de Ruif met die bewegende houten vloer waar bij iedere stap de naald over de plaat hobbelde. En het stonk er altijd, maar wat een fijne tijd. Daarna naar oma op de zolder. Veel te klein en veel te gezellig. Wat een leuke radio hebben we daar gemaakt. De grote live uitzending vanuit de trailer op de Brink op Koninginnedag 1988 in onze rode sweaters. Leuke programma's gemaakt. Helaas door de illegaliteit en mijn werk destijds afscheid moeten nemen, maar de herinnering is geweldig. Dank je wel voor het delen van al dit moois.
Gr Fred
Roulette toen en nu - Van: Jinglefreak (zondag 28 juli 2019)

Zitten er nog mensen van de oude garde bij het huidige Roulette FM?
Bedankt voor Alles - Van: RTV Kingston Radio (zondag 14 april 2019)

Jaren terug luisterde ik altijd naar Roulette103 vanaf het strand. Ik genood heel erg van de programma's omdat ik mijn eigen zender niet kon ontvangen vanwege de afstand. Wij draaien nog wel maar dan via digitale netwerk, helaas in mijn eentje omdat mijn dj's gestopt zijn met draaien per 31-08-2003. De website staat in de email dat ik zo juist ook hebt gestuurd. Bedankt voor alles, en hoop nog wat van jullie mogen horen.
2 nieuwe video's Roulette en Digitaal - Van: Beppie teters enterprise zwolle (zondag 24 maart 2019)

Vandaag heb ik tweetal 30 jaar oude video's online gezet van Roulette103 en Digitaal Hit FM uit 1989. Ik was ook diegene die slot weekend van roulette 103 heeft gefilmd. Zo was ik te gast bij Thorvald de Geus tijdens zijn programma Roulerende 36 en waren we bij Mirjam bij Digitaal Hit FM. En nog een opname dat we bij zenders eindlokaties antennes waren van Roulette 103 en Digitaal. Verder schrok ik dat ik las dat Tony en Peter zijn overleden. Iedereen gecondoleerd. Binnenkort nog meer video's over Roulette 103. Hier de beide youtube links en veel kijk plezier. Groet, Beppie Teters van expiraat enterprise103 zwolle

https://youtu.be/urQRJ7eNGGE

https://youtu.be/xL2SuQVLyqY
Tony Neal - Van: Jeroen van Zon (donderdag 29 november 2018)

Zojuist pas vernam ik het bericht van Tony Neal via Bart van Elst.
Heb door de jaren heen links en rechts geïnformeerd naar Tony, maar niemand wist hoe, wat of waar hij was.
Ton ik denk nog vaak terug aan die vele radio- en show-momenten, ook de Phone-in's en zal dat altijd blijven doen! We hebben héél veel gelachen!!!
Tony Neal - Van: Jarno (woensdag 12 september 2018)

Ik ben soms welleens in de studio geweest tijdens een uitzending van hem. Was gezellig altijd.
Nu helaas niet meer onder ons. Rust zacht
Tony.

Tony Neal (Ton Nagel) - Van: Edwin van Brakel (woensdag 8 augustus 2018)

Sterkte en gecondoleerd voor alle familie, nabestaanden en vrienden van Ton Nagel. Als Tony Neal een mooie radiostem en heel veel muziek kennis. Altijd vrolijk op de radio met de mooiste verhalen. Hij genoot er van.
RIP Ton. Veel te jong nog.
Ton Nagel - Van: Webmaster (woensdag 27 juni 2018)

Op zaterdag 23 juni 2018 is Ton Nagel (dj-naam Tony Neal) plotseling overleden. Ton is 64 jaar geworden.
Terugblik - Van: Steven (donderdag 28 april 2016)

Mooie zender. In de jaren 80 met veel plezier naar geluisterd vanuit Putten.
langswaaien - Van: Ronald Burema (vrijdag 6 november 2015)

Kwam maar weer eens langs waaien hier.
Nog altijd ff ademloos rondkijken.
Geweldig die tijd ik word niet oud genoeg om nostalgie op te snuiven.
The show it's over now - Van: Henk Roos (dinsdag 21 juli 2015)

Triest te moeten horen dat Peter van Maurik op 51 jarige leeftijd is overleden, veel te jong.
Sterkte aan alle nabestaanden.
Laatste adem - Van: Harry Luiten aka Harry van 't Hof (maandag 13 juli 2015)

Op vrijdag 10 juli heeft onze programmaleider Peter van Maurik, en een van mijn beste vrienden, de band verlaten. Let the force be with him.
roulette programma's - Van: Henk Roos (zaterdag 29 november 2014)

De laatste programma's van mijn kant zijn toe gevoegd vooral uit de legale periode zie onder links.Met dank aan Ben Meijering voor het uploaden en digitaliseren.
Groet Henk Roos.

Re: vraag einddatum - Van: Hans (dinsdag 25 februari 2014)

Stijn,

Het 'echte' Roulette 103 stopte op 17 december 1989.

Roulette 105.5 was een lokale omroep voor Baarn. Veel zwakkere zender, niet genoeg inkomsten dus snel afgelopen. En ja, dat was wel legaal
Roulette 103 programma's - Van: Henk Roos (zondag 23 februari 2014)

Er zijn weer 8 uur aan de programma lijst toe gevoegd helaas missen er nog 3 uur van de laatste zondag en van de vrijdag avond en nacht als er nog oud medewerkers zijn die deze uren hebben verzoek ik jullie contact met mij op te nemen ook voor andere programma's die nog niet op de lijst voor komen je vind de programma's onder link.Met dank aan Ben Meijering voor het digitaliseren.Mijn mail adres is henk.roos@live.nl Groetjes en veel luister plezier.
vraag einddatum - Van: Stijn (dinsdag 4 februari 2014)

Voor het eerst maak ik vanuit Vlaanderen kennis mer Roulette 103. Het klink/klonk leuk. Als einddatum staat 17 December 1989; maar op http://www.losgoud.nl/Roulette/Roulette.htm staat er programma's uit 1991. Kreeg Roulette nadien toch een wettelijk kader?

Groeten vanuit Belgie
http://www.radioscoop.tk
1 2 3 4 5  ... 

Vanaf 4April Bingo FM 100% nederlandstalige muziek.Omg Amersfoort ether 107.9 fm omg Utrecht ether 107.7 fm.En ook via de live stream www.bingofm.nl

– Geert (gastenboek)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net