Roulette 103

In de jaren 80 was het radiolandschap in Nederland heel anders dan zoals we dat nu kennen. Lokale Omroepen bestonden amper en ook commerciele radio was nog niet of nauwelijks aanwezig.

Nederland telde in deze jaren vele zogenaamde vrije radiozenders. Dit waren commerciele piratenstations die 7 dagen per week en 24 uur per dag uitzonden. De kwaliteit van deze zenders was altijd zeer proffesioneel en deze zenders werden dan ook erg goed beluisterd.

Door een wijziging in de wet zijn al deze radiostations eind jaren 80 verdwenen.

Op 17 December 1989 stopt ook Roulette 103 uit Baarn. Roulette was het laatste bolwerk van vrije commerciele radio in Nederland. Hierna zijn er helaas nooit meer stations van dit niveau ontstaan.

Als eerbetoon aan deze fantastische zenders ben ik eind 1999 deze pagina begonnen over Roulette 103 uit Baarn "De Gigant van Midden Nederland!"

Ane Sybesma, Webmaster

Hallo Allemaal, Leuk weer iets te lezen over Roulette 103. Ik schreef toendertijd voor FRM het artikel over jullie (ons). Ik maakte toen soms een programma voor jullie onder de naam Rob van Schaik. Heb daar maar 1 klein stuktje van (slechte kwaliteit). Leuk dat jullie weer lekker doordraaien. Zit tegenwoordig in Lelystad dus buiten bereik).

– Rob van Schaik (Rene Bekking) (gastenboek)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net