Roulette 103

In de jaren 80 was het radiolandschap in Nederland heel anders dan zoals we dat nu kennen. Lokale Omroepen bestonden amper en ook commerciele radio was nog niet of nauwelijks aanwezig.

Nederland telde in deze jaren vele zogenaamde vrije radiozenders. Dit waren commerciele piratenstations die 7 dagen per week en 24 uur per dag uitzonden. De kwaliteit van deze zenders was altijd zeer proffesioneel en deze zenders werden dan ook erg goed beluisterd.

Door een wijziging in de wet zijn al deze radiostations eind jaren 80 verdwenen.

Op 17 December 1989 stopt ook Roulette 103 uit Baarn. Roulette was het laatste bolwerk van vrije commerciele radio in Nederland. Hierna zijn er helaas nooit meer stations van dit niveau ontstaan.

Als eerbetoon aan deze fantastische zenders deze pagina over Roulette 103 uit Baarn "De Gigant van Midden Nederland!"


Hallo 'oude' DJ's!

Ik ben het zusje van Niels 'Mulder'. echt gaaf dat er nu een site is. Heb vroeger ook een keer mogen 'draaien' bij Roulette als opdracht van school met een paar medeleerlingen. Dat was een super ervaring! Heb natuurlijk veel meegemaakt omdat mijn broertje erbij zat. Iedere dag luisterde ik naar Roulette. Dus, het is wel weer jeugdsentiment als ik deze site bezoek.
Succes met de reunie en de site natuurlijk!
M

– marjolein Beerbaum (gastenboek)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net