Commercials

Roulette was zoals gezegd een commerciele zender. Het geld werd dus binnengehaald d.m.v. reclames. Hier een aantal commercials uit die tijd.

 1. Auto Koen
 2. Auto Roy
 3. Autobedrijf Frans Broersen
 4. Automobielbedrijf Stam
 5. Boetiek Snoepie
 6. Brokerhof Assurantiƫn & Financiƫn
 7. Bvb Frankenhuizen
 8. De muziekbox
 9. Eurofleur
 10. Hairstyling Richard
 11. Heinen en Hopman
 12. Heinen en Hopman 2
 13. Hoe ging het werven van adverteerders?
 14. Nibeco Huizen
 15. Pandora's Box - Soest
 16. Silverstar Video

Als kleine jongen luisteren naar Roulette 103 en stiekem dromen er ooit zelf eens te draaien. Na veel gepruts en leut bij wat andere piraten (o.a. Atlantic 101 Hilversum) en lokale radio stations werd ik uitgenodigd door de heer Roos en Danny van der Heijden (toen ook bij Atlantic 101) om eens te komen draaien. Helaas was dat al in de legale (lokale omroep)tijd toen Roulette 103 niet meer de oude Roulette was. Maar voor mij bleef het toch Roulette en het enige waar ik aan dacht was om de beroemde stationsong te draaien ;-) Na veel zweetdruppels, jingles, plaatjes, nog meer jingles (wat hadden die jingles nog steeds een magische kracht) en onsamenhangende praatjes waren de voor mij gereserveerde 2 uur voorbij en was het wachten of ik terug mocht komen. Ja en nee... ik mocht wel terug komen van Ome Henk, Frank van de Berg was nog niet echt overtuigd maar dat zou Ome Henk wel regelen zei hij, maar moest kiezen tussen Roulette en de oude omroep van me waar ik nog steeds draaide. Toch maar gekozen voor de zekerheid en ben bij mn oude omroep gebleven. Achteraf geen spijt van gehad gezien het verloop van de Lokale Omroep Roulette maar toch maar wel even gedraaid bij Roulette ;-)

Het klinkt kinderachtig dit bovenstaande verhaaltje maar een radiogek als ik hecht er toch wel waarde aan. Roulette 103 was een magisch iets en is dat nog steeds... 12 jaar na dato!!!

Het gebeurde maar mooi in het Gooi...

– Rob van den Berg (gastenboek)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net