Foto's

Op dit deel van de pagina een aantal foto's uit de Roulette periode. Klik op de betreffende foto om de foto in groter formaat te zien.

Deze foto's zijn hier geplaatst met speciale dank aan Jeffrey Willems, Sandra Schuilenburg, Peter van Maurik, Gerrit Bakker, Sebastiaan Stevens, Jeroen van Zon en Dannis van der Heiden.


Vandaag per ongeluk zicht gekregen op deze website. Wat een feestje om weer eens terug te gaan naar een prachtig deel van mijn leven. Begonnen bij Digitaal Hit FM en meegegaan naar Roulette 103. Boven de Ruif met die bewegende houten vloer waar bij iedere stap de naald over de plaat hobbelde. En het stonk er altijd, maar wat een fijne tijd. Daarna naar oma op de zolder. Veel te klein en veel te gezellig. Wat een leuke radio hebben we daar gemaakt. De grote live uitzending vanuit de trailer op de Brink op Koninginnedag 1988 in onze rode sweaters. Leuke programma's gemaakt. Helaas door de illegaliteit en mijn werk destijds afscheid moeten nemen, maar de herinnering is geweldig. Dank je wel voor het delen van al dit moois.
Gr Fred

– Fred van de Pol (Saarloos) (gastenboek)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net