Reactie van Madelon

Wat is je naam ?
Madelon
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103?
1987
Hoe oud was je toen?
14/15
Waar woonde je toen?
Bussum
Heb je ook bij andere radiostations gewerkt, zo ja welke?
Nee, Ik was zo'n typje die wel eens hier en daar een piraatje bezocht voordat ik met Roulette in aanraking kwam als luisteraar en later, via Peter van Maurik (who else!), de studio heb ontdekt en daar regelmatig rond hing.
Wat betekende Roulette voor je?
Roulette was hobby, gezelligheid, interessant voor zo'n klein meisje met allemaal stoere DJ's om je heen en later in het promoteam in die "mooie" rode jogging pakken, kaarten en ander promotiemateriaal uitdelen en...lief lachen natuurlijk! Oh ja, en natuurlijk nog een blauwe zondag ochtend radio maken met Harry de Wilde!
Wat vind je van het radioniveau van nu?
Het is allemaal een beetje hetzelfde nu op een paar uitzonderingen na. Volgens mij is er ook niet veel lol meer aan om radio te maken, omdat je zelf je creativiteit niet meer in je programma kan leggen, niet meer zoals dat vroeger kon. De fun en uitdaging om zo goed mogelijk plaatjes op elkaar aan te laten sluiten zonder stilte ertussen bijvoorbeeld is er nu volgens mij niet meer, maar ik moet zeggen dat ik nog nooit in een moderne studio ben geweest, dus misschien heb ik het helemaal mis!
Beschrijf eens je ervaringen als medewerker.
Ik deed van alles wat. Wat berichtjes voorlezen tijdens de programma's, telefoontjes beantwoorden, koffie zetten, promoteam met de meiden en Niels en Edwin en later nog een paar programma's met Harry de Wilde gemaakt in zijn studiootje in Bussum opgenomen, omdat niemand op zondagmorgen zo vroeg wilde draaien en volgens mij ook niet veel mensen op dat uur luisterden! Lucky for me, want daar was ik ook niet echt voor in de wieg gelegd, maar het was wel gezellig!
Wil je verder nog iets kwijt?
Hoe zit dat nou met die reunie?!?

<< Terug naar overzicht

Spannende radio luisteren

– Marcel (luisteraar)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net