Reactie van Jheroen

Wat is je naam ?
Jheroen
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103?
1989
Hoe oud was je toen?
21
Waar woonde je toen?
Soestduinen
Luisterde je ook naar andere piraten en zo ja welke?
Er was nog een station uit Amersfoort ik ben even de naam kwijt, waar Ed van Dijk draaide in die tijd, maar die haalde het bij lange na niet bij Roulette. RAF Fm uit Hilversum had destijds ook wel lekkere disco enzo maar dat was altijd moeilijk te ontvangen. Roulette stak er met kop en schouders bovenuit!
Wat vond je speciaal aan Roulette?
De mensen, de programma's, de muziek, de sfeer bij oma boven, lekker knus :) Ook het 'echte' radio maken wat nu eigenlijk nergens meer te horen is. En gewoon een stuk jeugdsentiment met de muziek die er toen bij hoorde, top!
Wat vind je van de tegenwoordige radio?
Eigenlijk niks, ik luister tegenwoordig enkel nog naar Radio 2. De commerciƫle- en andere computergestuurde stations mijd ik al jaren. Radio 3 wat vroeger nog wel eens leuk was toen er nog geen horizontale programmering was heeft voor mij ook afgedaan. Tegenwoordig komt iedereen die leuk kan kletsen voor radio of tv; in de tijd van Roulette was dat nog iets bijzonders!
Beschrijf eens je ervaringen als luisteraar.
Leuk! Ik zat in 1989 in dienst op Crailo en daar stond de hele dag Roulette aan, top gewoon! Zelfs als ik voor dienst met de groene bus naar Hoogeveen moest kon ik alles ontvangen! Geweldig! Ik heb ergens nog foto's van de antennemast in de polder langs de A1; gouden tijden...... Ik kan me nog herinneren dat ik voor de eerste keer in de studio bij oma kwam en dat tegen zessen het programma op band afliep en ik daar alleen stond terwijl het zes uur nieuws ongeveer afgelopen was. Na enkele minuten van stilte op de zender begon de telefoon achter elkaar te rinkelen met luisteraars die belden waarom het stil was...... Tsja, dan doe je wat iedereen zou doen....plaatjes draaien! :-) Tot iets van half zeven singles gedraaid totdat ? (ik weet niet meer wie) binnen kwam. Volgens mij Thorvald de Geus..... Mooie herinneringen, zeker als ik in Baarn op de Brink sta en kijk naar het kleine raampje van de zolder bij oma :-)
Wil je verder nog iets kwijt?
Top dat deze pagina er nu is! Geweldig om tunes, uitzendingen en alles van toen weer te horen en te lezen! Mooi sentiment! Ik hoop dat de reacties foto's en fragmenten van toen blijven binnenkomen! Een vraagje: zijn alle streams mono en 11 Mhz? Reactie webmaster : ja de streams zoals ze via de website te beluisteren zijn zijn allemaal in lage kwaliteit. Dit is gedaan wegens de ruimte die een uur MP3 in beslag neemt. Wie weet inde toekomst in betere kwaliteit. Groeten! Jheroen Echt mooi: ik hoorde net mijn eigen telefoontje in de laatste uitzending op de laatste dag van dus bijna 13 jaar geleden :-)

<< Terug naar overzicht

Alles wat illegaal was klonk op de 1 of andere manier beter. Zoeken op de radio naar wat moois, persoonlijk betrokken voelen. 02154-24125 of 11126, ik weet het nu nog. Net als giro 4098720 of het nummer van Eemland: 033-635985

Dat zegt alles.

– Dirk (luisteraar)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net