Reactie van Hilco S.

Wat is je naam ?
Hilco S.
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103?
In 1989 (na Digitaal)
Hoe oud was je toen?
19
Waar woonde je toen?
Baarn
Heb je ook bij andere radiostations gewerkt, zo ja welke?
Digitaal Hit FM, en na Roulette 103 vertrokken naar Bonaire alwaar Digitaal weer opbloeide binnen de muren van een bestaande zender. Terug in Ned. gedraaid bij Eemstad, Radio Eemland, SRC Culemborg, City FM A'dam en nog steeds voor Mega FM op Bonaire.
Wat betekende Roulette voor je?
Alles, als je eenmaal "lijdt" aan de ziekte radio kom je er nooit meer van af. Nu is nog steeds niet uit te leggen hoe de sfeer en de kick was, daar moet je bij zijn geweest.
Wat vind je van het radioniveau van nu?
Niet te vergelijken met vroeger. Er is tegenwoordig een hele andere benadering. Het is wel eens jammer, maar onvermijdelijk, dat de comm. belangen zo zwaar wegen. Echt gezellige radio sterft uit.
Beschrijf eens je ervaringen als medewerker.
Diverse uurtjes gevuld. Midden in de nacht, belachelijk vroeg in de ochtend, 's avonds laat, spijbelend van school om met koffietijd te draaien. En altijd met evenveel lol en toewijding. Anekdotes zijn er te veel, daar moeten we met z'n allen maar eens een boek over schrijven.
Wil je verder nog iets kwijt?
Bestond Prof.Barabas maar echt, dan konden we nog een keertje terug naar die gezellige zolder bij oma, of naar de flat tegenover de snackbar.

<< Terug naar overzicht

Vond het altijd wonderlijk dat deze zenders vaak goed binnen kwamen in Zwolle.

Keizerstad zelfs regelmatig op de auto radio in het centrum van Zwolle te horen.

– Jeroen Wolfkamp (luisteraar)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net