Reactie van Paul Geels

Wat is je naam ?
Paul Geels
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103?
1988
Hoe oud was je toen?
15
Waar woonde je toen?
Nieuwegein
Luisterde je ook naar andere piraten en zo ja welke?
Delta Radio Nijmegen Keizerstad Nijmegen Super Radio Amersfoort Digitaal Baarn Satelite Action Utrecht etc, etc, etc, etc....
Wat vond je speciaal aan Roulette?
Goede ontvangst, goede geluidskwaliteit.
Wat vind je van de tegenwoordige radio?
Steeds minder worden. Veel geschreeuw. Met name de commercielen zijn verschrikkelijk. Lokale radio is mijns inziens een zachte dood aan het sterven. De enige stations die er nog zijn leiden een merendeels wegkwijnend bestaan en proberen het hoofd boven water te houden met veel non-stop uit een PC. Echte betrokken lokale radio met veel live verslagen en goede achtergronden is een zeldzaam goed geworden in Nederland.
Beschrijf eens je ervaringen als luisteraar.
Ik was helemaal gek van radiopiraten en zat avonden achtereen aan mijn radio te draaien om te horen wat er was, of er nieuwe stations bijgekomen waren, etc. En dan ergens ver een de ruis een station horen wat ik niet eerder gehoord had. Wat een sensatie! Ja, mijn oren hebben vooral veel "FM-ruis" gehoord. Natuurlijk ook altijd een cassetterecorder paraat om het vast te leggen. Helaas zijn ooit bij een brand bijna al mijn opnames verloren gegaan (waaronder de eerste legale uitzending van de Roulette omroep stichting, snik). Daarmee kwam voor mij een periode tot een einde.
Wil je verder nog iets kwijt?
1. Het zal een droom blijven, maar hopelijk wordt Roulette ooit weer nieuw leven ingeblazen. Als ik dan weer eens in de buurt zou zijn zou de autoradio weer op 103 gezet worden. Maar ja dan moet eerst Radio 10 opkrassen......... 2. Waarom is er niets over het kortdurende legale vervolg op deze website? Het was toch de Roulette Omroepstichting die ergens rond de 105.?? een tijdje legaal heeft uitgezonden?

<< Terug naar overzicht

Vond het altijd wonderlijk dat deze zenders vaak goed binnen kwamen in Zwolle.

Keizerstad zelfs regelmatig op de auto radio in het centrum van Zwolle te horen.

– Jeroen Wolfkamp (luisteraar)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net