Reactie van Fred van de Pol (Saarloos)

Wat is je naam ? Fred van de Pol (Saarloos)
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103? Na de afscheiding van Digitaal. In het begin dus.
Hoe oud was je toen? Ik schat rond de 15 a 16 jaar
Waar woonde je toen? Baarn
Heb je ook bij andere radiostations gewerkt, zo ja welke? Digitaal Hit FM / Lokale radio Soest / Lokale radio Baarn (heel kort)
Wat betekende Roulette voor je? Veel, het was mijn droom om radio te mogen maken en dat lukte daar. Fijne sfeer, leuke mensen en luisteraars en er kon heel veel.
Wat vind je van het radioniveau van nu? Redelijk
Beschrijf eens je ervaringen als medewerker. De spanning van de illegaliteit, veel zaken die we gewoon deden, pionieren. Openlijk radio maken op de Brink met alles erop en eraan terwijl het eigenlijk helemaal niet kon. Prachtige tijd met geweldige herinneringen.
Wil je verder nog iets kwijt? Fijn dat de herinnering tastbaar is geworden op de website.

<< Terug naar overzicht

Toen ik deze site ontdekte kwamen er heel veel mooie herinderingen terug. Ik zelf kwam uit de Amsterdamse piraten wereld, VRL 91.2, Unigue FM,
Atlantis enz Bij deze stations moest alles in het
geheim. Toen ik in augustus 1988 door Elly v. Amstel werd gevraagd om de zaterdag en zondag morgen te doen heb ik dat gelijk gedaan en ik moet zeggen dat ik terug kan kijken op een van de mooiste periode van mijn leven. De vrijheid vriendschap en de gedrevenheid en creativiteit
hoe daar radio werd gemaakt. Ooit een keer op zolder bij oma, ik weet niet meer wie, zij iemand tijdens een van de vele discussies "we leven in een spannend jongensboek en eens slaan we de laatste bladzijde dicht" en helaas dat gebeurde ook op 17 december 1989.
Graag een reactie??????

Groetjes en nog steeds bruizend van energie,
Sebastiaan Stevens

– Sebastiaan Stevens (gastenboek)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net