Reactie van Hans de Jong

Wat is je naam ? Hans de Jong
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103? 1987
Hoe oud was je toen? 18
Waar woonde je toen? Utrecht
Luisterde je ook naar andere piraten en zo ja welke? Digitaal uit Baarn en Eemland uit Amersfoort en af en toe nog naar 1 van de vele andere stations
Wat vond je speciaal aan Roulette? Eigenlijk vond ik alle vrije radiostations uit die tijd fantastisch. Een feest om naar te luisteren. De Jingles (Vooral de stationsongs!), de commercials, de dj's, het contact met de luisteraar. Moet je dat eens vergelijken met die lokale omroepen van nu.
Wat vind je van de tegenwoordige radio? Verplichte Playlist, de Computer en formatradio..... Niet veel dus.
Beschrijf eens je ervaringen als luisteraar. Het hoorde erbij. Ik was gewoon verwend met goede radio. Tot het opeens steeds stiller werd in de ether.
Wil je verder nog iets kwijt? Mooie Jingles en commercials, vrije radio (zonder subsidie en regeltjes), geen format radio, gepresenteerde programma's...... Waar is die tijd gebleven

<< Terug naar overzicht

Wat maakte Roulette speciaal? Van Roulette 103 heb ik, tot het laatste moment, nooit zeker geweten of het nou een piraat was, evenmin wist ik dat van Digitaal Hit FM. Roulette en Digitaal kwamen beiden anders over dan alle andere piraten. Het leken eigenlijk meer legale, swingende en uitblinkende lokale radiostations. Toen Roulette 103 eind 1989 stopte, hoopte ik dat ze echt terug zouden komen en dat kwamen ze ook, in 1991 op de 105.5, eerst nog als Roulette, later als Eemstad FM. Maar ik mis het Roulette 103 van toen nog steeds.

– DaniĆ«l Blokker (luisteraar)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net