Reactie van Henk Roos

Wat is je naam ? Henk Roos
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103? 1987
Hoe oud was je toen? 29
Waar woonde je toen? Bunschoten-Spakenburg
Heb je ook bij andere radiostations gewerkt, zo ja welke? Maatschap met Delta en Contact FM uit Nijmegen
Wat betekende Roulette voor je? Een geweldige tijd met een geweldige ploeg die er ook alles voor over hadden.ik had die tijd met nooit willen missen.
Wat vind je van het radioniveau van nu? er zijn een paar goeie radio stations al is het wel veel van het zelfde.
Beschrijf eens je ervaringen als medewerker. te veel om in het kort op te noemen.
Wil je verder nog iets kwijt? ik hoop dat het met iedereen die iets voor roulette heefd gedaan goed gaat.sinds ik nu al jaren ziek ben,gelukkig gaat het de laatste tijd weer de goede kant op luister ik regelmatig programm√°'s terug en geniet er veel van.

<< Terug naar overzicht

Vandaag per ongeluk zicht gekregen op deze website. Wat een feestje om weer eens terug te gaan naar een prachtig deel van mijn leven. Begonnen bij Digitaal Hit FM en meegegaan naar Roulette 103. Boven de Ruif met die bewegende houten vloer waar bij iedere stap de naald over de plaat hobbelde. En het stonk er altijd, maar wat een fijne tijd. Daarna naar oma op de zolder. Veel te klein en veel te gezellig. Wat een leuke radio hebben we daar gemaakt. De grote live uitzending vanuit de trailer op de Brink op Koninginnedag 1988 in onze rode sweaters. Leuke programma's gemaakt. Helaas door de illegaliteit en mijn werk destijds afscheid moeten nemen, maar de herinnering is geweldig. Dank je wel voor het delen van al dit moois.
Gr Fred

– Fred van de Pol (Saarloos) (gastenboek)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net