Reactie van Han

Wat is je naam ? Han
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103? 1987
Hoe oud was je toen? 24
Waar woonde je toen? Amsterdam
Luisterde je ook naar andere piraten en zo ja welke? Unique FM Amsterdam NOVA Amsterdam Radio Amsterdam Noord Decibel Amsterdam Atlantis Amsterdam Eemland Amersfoort Digitaal Baarn
Wat vond je speciaal aan Roulette? Zeer goede ontvangst, gezellige radio.
Wat vind je van de tegenwoordige radio? Landelijk is het beter als toen, lokaal is het een drama met al die lokale omroepjes en hun Non Stop computers die afgewisseld worden met het Novum nieuws.
Beschrijf eens je ervaringen als luisteraar. Jingles, reclames, persoonlijke radio. De mooiste radiotijd wat mij betreft is uitstekend afgesloten door Roulette 103.
Wil je verder nog iets kwijt? Lokale Radio kon vroeger heel goed klinken. Nu is het helaas niks meer.

<< Terug naar overzicht

Ik vond mezelf wel goed in het begin en dat had ik nu nog gevonden als er
geen Roulette collega's hun klep 's hadden open gedaan: down to earth (nanno nanno). Mekaar sturen naar een zender met 1 smoel.

Het was meer het gevoel wel te weten hoe het moest. En in zekere zin was dat ook wel onze kracht want iedereen straalde dat zelfde gevoel en idee uit.

De muziekmix was zeker het laatste jaar door de invloed van Thor, Rene,
Peter en Edwin optimaal: 's middags en 's avonds hits knallen en overdag
verder goeie classics.

De sfeer was overwegend goed. 's Zomers met bier en frikandellen van Broodje 86 (Dennis... goeie pik) op het balkon van de studio luisteren naar elkaars programma.

Onlangs vond ik nog een oud ' trio' bandje van een collega in mijn archief en verdomme... de muziek was echt OK. Zelfs in het licht van deze tijd gezien...

– Jeffrey Willems (aka Frank van de Berg) (medewerker)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net