Reactie van Geert de Groot

Wat is je naam ? Geert de Groot
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103? eerste uur
Hoe oud was je toen? 20
Waar woonde je toen? Baarn
Heb je ook bij andere radiostations gewerkt, zo ja welke? Eigen station Telstar fm,src Culemborg,Omroep Amersfoort,nu Bingofm zondagavond vanaf 21.00
Wat betekende Roulette voor je? Alles of niet rukkie
Wat vind je van het radioniveau van nu? Gaat wel wel is niet meer spontaan
Beschrijf eens je ervaringen als medewerker. Veel tijd in gestopt met veel plezier
Wil je verder nog iets kwijt? Luister naar Bingofm zondagavond.

<< Terug naar overzicht

Als kleine jongen luisteren naar Roulette 103 en stiekem dromen er ooit zelf eens te draaien. Na veel gepruts en leut bij wat andere piraten (o.a. Atlantic 101 Hilversum) en lokale radio stations werd ik uitgenodigd door de heer Roos en Danny van der Heijden (toen ook bij Atlantic 101) om eens te komen draaien. Helaas was dat al in de legale (lokale omroep)tijd toen Roulette 103 niet meer de oude Roulette was. Maar voor mij bleef het toch Roulette en het enige waar ik aan dacht was om de beroemde stationsong te draaien ;-) Na veel zweetdruppels, jingles, plaatjes, nog meer jingles (wat hadden die jingles nog steeds een magische kracht) en onsamenhangende praatjes waren de voor mij gereserveerde 2 uur voorbij en was het wachten of ik terug mocht komen. Ja en nee... ik mocht wel terug komen van Ome Henk, Frank van de Berg was nog niet echt overtuigd maar dat zou Ome Henk wel regelen zei hij, maar moest kiezen tussen Roulette en de oude omroep van me waar ik nog steeds draaide. Toch maar gekozen voor de zekerheid en ben bij mn oude omroep gebleven. Achteraf geen spijt van gehad gezien het verloop van de Lokale Omroep Roulette maar toch maar wel even gedraaid bij Roulette ;-)

Het klinkt kinderachtig dit bovenstaande verhaaltje maar een radiogek als ik hecht er toch wel waarde aan. Roulette 103 was een magisch iets en is dat nog steeds... 12 jaar na dato!!!

Het gebeurde maar mooi in het Gooi...

– Rob van den Berg (gastenboek)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net