Reactie van Jeroen Wolfkamp

Wat is je naam ? Jeroen Wolfkamp
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103? 1988 / 1989
Hoe oud was je toen? -
Waar woonde je toen? Zwolle
Luisterde je ook naar andere piraten en zo ja welke? Radio IJsselstad 104 Zwolle 1988 Horizon Radio 101.10 Zwolle 1991 Enterprise 103.1 Zwolle 1992 Hit webradio www.enterprise103.com 2006 Delta 90. Keizerstad 91.1 Contact nijmegen Lokaal FM Nijmegen Baccera Nijmegen Keistad FM Amersfoort Digitaal HIT FM Baarn en Roulette Baarn
Wat vond je speciaal aan Roulette? De jingels vet cool, de presentatie, de jingels en de gast vrijheid.
Wat vind je van de tegenwoordige radio? Veronica draait nog wel aardige 80 en 90 s. De zojuist genoemde radio piraten deden het veeeeel beter.
Beschrijf eens je ervaringen als luisteraar. Vond het altijd wonderlijk dat deze zenders vaak goed binnen kwamen in Zwolle. Keizerstad zelfs regelmatig op de auto radio in het centrum van Zwolle te horen.
Wil je verder nog iets kwijt? Wat mij betreft zou het leuk zijn als al deze radio piraten van toen weer gaan uit zenden maar dan op internet gaan streamen net als bv nu freeradiorotterdam doet en www.enterprise103.com uit zwolle elke donderdagavond om 20.00 uur ben ik dj jeroen live te beluisteren op enterprise103.com vanaf 20.00 uur met de denderende donderdagavond voor heen draaide ik bij ijsselstad 104 horizon 101.1 chaos fm extra fm enterprise103.com allen in de 80 en 90 uit zwolle wil je reageren dan is mijn msn jeroen@enterprise103.com in de jaren 80 heb ik ook nog eens een bezoek gebracht aan delta 90 nijmegen power fm nijmegen lokaal fm nijmegen roulette 103 baarn digitaalfm baarn

<< Terug naar overzicht

Dit is echt helemaal top! Bedankt voor het opzetten van deze fantastische site, ik heb weer helemaal het gevoel terug van 12 jaar geleden.Na Roulette heb ik nooit meer radio willen maken, maar nu ik dit heb gezien is het gevoel weer helemaal terug. Peter Hofstra en ik zijn inmiddels gestart met het organiseren van een reunie.Het kan nog wel een tijdje duren, maar de start is gemaakt. Zaterdag 31 maart hebben we weer vergadering! Na afloop zullen we jullie via een bericht op de hoogte houden over wat we hebben besproken.Voor mijn oud collega`s: ik ben erg benieuwd hoe het tegenwoordig met jullie is. Waar is iedereen toch gebleven? Als je namen en adressen hebt geef ze ons alsjeblieft, we moeten iedereen die wat met Roulette te maken heeft gehad vinden!We houden jullie op de hoogte.Hou hem in de gaten die reunie!!! En nogmaals voor de maker van deze site: super, super, super! Jullie horen nog van mij. Ik heb nog foto`s en zelfs videofragmenten, ook van de laatste dag!

– Niels Beerbaum ("Mulder") (gastenboek)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net