Reactie van Jeroen Wolfkamp

Wat is je naam ? Jeroen Wolfkamp
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103? 1988 / 1989
Hoe oud was je toen? -
Waar woonde je toen? Zwolle
Luisterde je ook naar andere piraten en zo ja welke? Radio IJsselstad 104 Zwolle 1988 Horizon Radio 101.10 Zwolle 1991 Enterprise 103.1 Zwolle 1992 Hit webradio www.enterprise103.com 2006 Delta 90. Keizerstad 91.1 Contact nijmegen Lokaal FM Nijmegen Baccera Nijmegen Keistad FM Amersfoort Digitaal HIT FM Baarn en Roulette Baarn
Wat vond je speciaal aan Roulette? De jingels vet cool, de presentatie, de jingels en de gast vrijheid.
Wat vind je van de tegenwoordige radio? Veronica draait nog wel aardige 80 en 90 s. De zojuist genoemde radio piraten deden het veeeeel beter.
Beschrijf eens je ervaringen als luisteraar. Vond het altijd wonderlijk dat deze zenders vaak goed binnen kwamen in Zwolle. Keizerstad zelfs regelmatig op de auto radio in het centrum van Zwolle te horen.
Wil je verder nog iets kwijt? Wat mij betreft zou het leuk zijn als al deze radio piraten van toen weer gaan uit zenden maar dan op internet gaan streamen net als bv nu freeradiorotterdam doet en www.enterprise103.com uit zwolle elke donderdagavond om 20.00 uur ben ik dj jeroen live te beluisteren op enterprise103.com vanaf 20.00 uur met de denderende donderdagavond voor heen draaide ik bij ijsselstad 104 horizon 101.1 chaos fm extra fm enterprise103.com allen in de 80 en 90 uit zwolle wil je reageren dan is mijn msn jeroen@enterprise103.com in de jaren 80 heb ik ook nog eens een bezoek gebracht aan delta 90 nijmegen power fm nijmegen lokaal fm nijmegen roulette 103 baarn digitaalfm baarn

<< Terug naar overzicht

Als kleine jongen luisteren naar Roulette 103 en stiekem dromen er ooit zelf eens te draaien. Na veel gepruts en leut bij wat andere piraten (o.a. Atlantic 101 Hilversum) en lokale radio stations werd ik uitgenodigd door de heer Roos en Danny van der Heijden (toen ook bij Atlantic 101) om eens te komen draaien. Helaas was dat al in de legale (lokale omroep)tijd toen Roulette 103 niet meer de oude Roulette was. Maar voor mij bleef het toch Roulette en het enige waar ik aan dacht was om de beroemde stationsong te draaien ;-) Na veel zweetdruppels, jingles, plaatjes, nog meer jingles (wat hadden die jingles nog steeds een magische kracht) en onsamenhangende praatjes waren de voor mij gereserveerde 2 uur voorbij en was het wachten of ik terug mocht komen. Ja en nee... ik mocht wel terug komen van Ome Henk, Frank van de Berg was nog niet echt overtuigd maar dat zou Ome Henk wel regelen zei hij, maar moest kiezen tussen Roulette en de oude omroep van me waar ik nog steeds draaide. Toch maar gekozen voor de zekerheid en ben bij mn oude omroep gebleven. Achteraf geen spijt van gehad gezien het verloop van de Lokale Omroep Roulette maar toch maar wel even gedraaid bij Roulette ;-)

Het klinkt kinderachtig dit bovenstaande verhaaltje maar een radiogek als ik hecht er toch wel waarde aan. Roulette 103 was een magisch iets en is dat nog steeds... 12 jaar na dato!!!

Het gebeurde maar mooi in het Gooi...

– Rob van den Berg (gastenboek)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net