Reactie van peter

Wat is je naam ?
peter
Wanneer kwam je in aanraking met Roulette 103?
1987
Hoe oud was je toen?
12
Waar woonde je toen?
Zeist
Luisterde je ook naar andere piraten en zo ja welke?
Voordat ik naar Roulette luisterde, was ik vaste luiteraar van een andere piraat: Midland Radio (ook omgeving Zeist). Deze is jaren voordat Roulette verdween al uit de lucht gehaald.
Wat vond je speciaal aan Roulette?
De 24 uurs uitzendingen, de publieke radio deed snachts niets of slechts beperkt. Alleen de vrijdagnacht van veronica was destijds leuk (veronica's O wat een nacht). Verder vond ik diverse dj's erg leuk om naar te luisteren. Ik herinner me Niels Mulder nog goed.
Wat vind je van de tegenwoordige radio?
Radio 3 vond ik tot oktober 1992 een geweldige zender. Daarna ging het roer flink om (Radio 3 ging van "Station 3" naar "Het Station")en werd het stukken minder. Alleen de VPRO vond ik nog goed en een tijd lang NPS en BNN (later). Op dit moment vind ik er niet zoveel aan. Giel Beelen, That's live, radio 3 ochtendprogrammering en radio 2's Spijkers met koppen vind ik wel erg goed.
Beschrijf eens je ervaringen als luisteraar.
Afwisseling in de programma's geven me het gevoel dat ik mijn hoofd bij het radioprogramma moet houden. Dat maakt het verschil tussen muzikaal behang en levendige radio. Dus niet alleen plaatjes draaien, maar ook veel de dj aan het woord laten maakt het alsof je niet alleen in de auto zit.
Wil je verder nog iets kwijt?
Ik heb Roulette sinds kort weer gevonden. Ik ga veel luisteren. Ben benieuwd hoe het tegenwoordig klinkt. Was vroeger een droom van mij om voor roulette te mogen werken. Ben benieuwd of ik deze droom weer krijg bij het luisteren van de zender. doeg!

<< Terug naar overzicht

Als je de radio aanzette had je het gevoel bij een bekende aan tafel te schuiven.

– Maarten (luisteraar)

Opmerkingen? Mail naar info@roulette103.net